Hoge vergoedingen

Binnen 24 uur

Landelijke Ophaalservice

15.000+ Gingen u voor

Heeft u een auto die niet meer start of zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van de auto? Dan wordt uw auto gekenmerkt als sloopauto. Afhankelijk van het bouwjaar en de staat van de onderdelen kunt u nog een flink bedrag uitgekeerd krijgen voor het verkopen van uw auto.

Vraag een taxatie aan voor de hoogste vergoeding

Door het invullen van uw kentekennummer weten wij precies om wat voor auto het gaat en wat de staat is vanaf de laatste onderhoudsbeurt. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een gericht bod doen voor het opkopen van uw sloopauto. Bij ons krijgt u niet alleen het hoogste bod maar kunt u ook gebruik maken van onze ophaalservice.

Landelijke ophaalservice van uw sloopauto

Dankzij onze ophaalservice voor sloopauto’s hoeft u zich niet druk te maken over het transporteren van de sloopauto. Wij komen deze bij u thuis ophalen. Veel sloopauto’s zijn niet veilig voor op de weg of hebben een verlopen APK-keuring. Om u een hoop gedoe te besparen komen wij dus bij u langs. En om het nog mooier te maken betalen wij u zelfs voor het afstaan van uw auto.

Meld Gratis uw Auto aan en ontvang het hoogste bod

Wat gebeurt er met uw sloopauto?

Wij werken samen met een tal van autosloperijen die zeer milieubewust zijn. Uw auto wordt dus niet alleen voor oud ijzer gebruikt. Zelfs in een sloopauto zitten nog onderdelen die op een veilige manier opnieuw te gebruiken of te herstellen zijn. Enkele van deze onderdelen worden geëxporteerd naar het buitenland waar de vraag naar oudere onderdelen van auto’s hoger is. U helpt andere autorijders dus aan nieuwe onderdelen.

Wij kopen ook schadeauto’s

Sloopauto’s zijn voertuigen die zo lang meegaan (gemiddeld 15 jaar) dat zij door het lange gebruik niet meer veilig zijn of niet meer werken. Schadeauto’s zijn voertuigen die door een verkeersongeluk niet meer te repareren zijn. Dit zijn vaak jongere voertuigen. Afhankelijk van de staat van de auto kunt u hier in sommige gevallen nog een flink bedrag voor krijgen. Door een taxatie te doen weet u precies hoeveel uw schadeauto waard is.

Close Menu